Тържествено честване на професионалния празник 12 май
logo

На 28.04.2017 год. в парк хотел Москва, Регионална колегия на БАПЗГ гр. София организира тържествено честване на професионалния празник 12 май – Международен ден на сестринството и награждаване на най-добрите „Професионалисти по здравни грижи за 2016 година” на регионално ниво.

Сред официалните гости на тържеството беше проф. д-р Соня Сергиева – началник на отделението по нуклеарна медицина в „СБАЛОЗ” ЕООД, гр. София.
Тя изрази своята благодарност за поканата и за възможността да поздрави всички професионалисти по здравни грижи, по случай професионалния празник.

Проф. д-р Сергиева сподели, че като преподавател на рентгенови лаборанти в Медицински колеж гр. София, работи с много интелигентни млади хора, които трябва да останат в България и да покажат своите знания и умения в българските болници и че тя е готова като лекар да подкрепи всички усилия на Асоциацията в тази насока.

Д-р Сергиева изрази радостта си, че сред номимираните най-добри професионалисти по здравни грижи тази година е и Александра Йовановска – старши рентгенов лаборант на Отделението по нуклеарна медицина, което тя ръководи.

Проф. д-р Сергиева използва дадената и възможност за да прочете и Поздравителен адрес от управителя на „СБАЛОЗ” д-р Борислав Димитров към всички професионалисти по здравни грижи.

Ръководството на ДПЗГ в СБАЛОЗ и главната сестра се присъединяваме към поздравите и пожелаваме на старши рентгенов лаборант Йовановска, както и на всички колеги работещи в болницата много здраве, много щастие, много професионални успехи, повече вяра, оптимизъм и удовлетворение!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!